Coalitie ondernemerschap

Coalitie ondernemerschap

De coalitie ondernemerschap van Cirkelregio Utrecht richt zich op het ondersteunen van circulair ondernemerschap in de regio Utrecht. Bovenop de activiteiten die de losse lidorganisaties zelf ontplooien, wordt in coalitieverband gekeken naar manieren om circulaire ondernemerschap in de regio naar een volgend niveau te brengen.  

De coalitie wordt getrokken door de NMU als trekker van het Servicepunt Circulair. Deelnemende organisatie aan de coalitie zijn gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort, Cirkelstad, VNO-NCW Midden, het Versnelingshuis Nederland Circulair, ROM Utrecht en provincie Utrecht.

Gezamenlijk werkt de coalitie aan projecten die circulaire ondernemers ondersteunen, ervoor zorgen dat er meer circulaire ondernemers naar de regio komen en dat bedrijven die tot nu toe niet met het thema ‘circulaire economie’ bezig waren, dat wel gaan doen. De coalitie heeft gezamenlijk een groot netwerk onder bedrijven en werkt samen met veel andere partners in de regio. Ook werkt de coalitie goed samen met andere initiatieven die werken aan circulair ondernemerschap.

Wil je graag meedenken, heb je een verzoek, of kom je graag in contact? Neem contact op met Tim Bulters