Ondernemer

Ondernemer

Circulair ondernemen

Circulair ondernemen vraagt een ander denkraam. De transitie naar een circulaire samenleving zal niet vanzelf plaatsvinden. We moeten deze met elkaar realiseren. Daarom geloven wij in het delen van kennis, inspiratie en materialen. Deze website wil jou als circulaire ondernemer zo goed mogelijk bieden wat je nodig hebt. 

Ondernemen voor een circulaire wereld

Als ondernemer heb je een economische bijdrage. Natuurlijk wil je je product of dienst op de beste wijze aanbieden. Door circulaire keuzes te maken, zorg je voor een betere werk- en leefomgeving van iedereen. Ga innovatief en duurzaam aan de slag door je afval te minimaliseren en grondstoffen zo goed mogelijk te hergebruiken. Hoe je circulair ondernemen het beste aanpakt? Dat vind je op deze pagina.

Neem een kijkje bij de best practices op de initiatievenkaart. Hier vind je wat er bij jou in de buurt al gebeurt en kun je je eigen initiatief toevoegen.

Heb je een vraag? Bij het servicepunt kun je terecht met al de vraagstukken en knelpunten die je tegenkomt in je circulaire zoektocht. Via dit gratis servicepunt kun je tevens in contact komen met andere circulaire experts. Daarnaast kun je in onze ondersteuningstool ook andere ondersteuning vinden.

In de kennisbank vind je allerlei documenten en publicaties over de circulaire economie, specifiek gericht op de Utrechtse regio.


Deze webpagina verzamelt informatie over de circulaire economie uit de regio Utrecht, speciaal gericht op ondernemers. Ontbreekt er informatie op deze website? Dan horen wij dat graag via contact.