Maatschappelijke organisatie

Maatschappelijke organisatie

Samen naar een circulaire economie

Een overgang naar de circulaire economie, daar werken we aan. Deze website wil iedereen met een circulaire missie zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom vind je hier alle relevante informatie uit de regio Utrecht en daarbuiten.

Zorgen voor de maatschappij

Als maatschappelijke organisatie heb je enorme impact op de samenleving. Of je nu een school, ziekenhuis of museum bent, voor vele Nederlanders ben je onmisbaar. Vanzelfsprekend wil je je diensten zo goed mogelijk aanbieden. Slimmer omgaan met materialen hoort hierbij. Met circulair ondernemen zorg je nóg beter voor de maatschappij.

Op de nieuwspagina en in de kennisbank vind je kennis over de ontwikkeling van de circulaire economie in de regio Utrecht.

Wie zijn wij eigenlijk en wat gebeurt er in de Utrechtse regio? Lees meer over de Alliantie Cirkelregio Utrecht.

Verschillende coalities in de regio werken aan inhoudelijke thema’s. Lees meer over deze thema’s of ga aan de slag met de coalities.

Neem vooral contact met ons op als je graag met ons samenwerkt aan een circulaire economie.

 


Deze pagina biedt informatie over de circulaire economie, speciaal gericht op maatschappelijke ondernemingen in de regio Utrecht. Heb je het idee dat er informatie ontbreekt? Neem dan contact met ons op.