(Winkel)ruimte in hartje Utrecht? Ruimte voor circulaire ondernemers

(Winkel)ruimte in hartje Utrecht? Ruimte voor ondernemers!

De gemeente Utrecht werkt samen met partners aan een sterk stadshart. Op korte termijn wil de gemeente de levendigheid in de binnenstad terugbrengen, waar nu leegstand van winkelpanden het straatbeeld versombert. Denk hierbij aan tijdelijke activiteiten die in leegstaande panden of in de directe omgeving van deze panden plaatsvinden. Dit kan variëren van kunst in de openbare ruimte, pop-ups van de Utrechtse creatieve maakindustrie, ambacht, nieuw ondernemerschap, culturele evenementen, etc.

De pagina Start in het Hart maakt onderdeel uit van deze aanpak. Door panden die op dit moment beschikbaar zijn in het centrum van Utrecht te verzamelen op deze plek én hier alle informatie te bundelen bezorgen wij initiatieven die morgen mooier maken graag een vliegende start in het hart. Kijk voor meer info ook op morgenmooiermakenutrecht.nl.

Neem voor meer informatie contact op met een van de makelaars of mail ons. Wij helpen je graag verder zodat jij ook snel kunt starten.

Meld je initiatief aan, dan nemen wij contact met je op

Wil jij starten in het hart van Utrecht of heb je een idee of concept voor tijdelijke programmering in een leegstaand pand? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Dan kijken wij of we je verder kunnen helpen. Denk bij tijdelijke intiatieven aan:

  • Tijdelijke programmering in een pand of in de openbare ruimte < 3 maanden
  • Tijdelijke invulling van een pand (pop-up) 3-6 maanden
  • Langdurige invulling van een pand > 6 maanden
Tags: