Webinar ‘Ruimte voor werken in de next economy’

Webinar 'Ruimte voor werken in de next economy'

Gedreven door de energie- en klimaatopgave (‘Fit for 55’), circulaire economie en digitalisering verandert onze economie in hoog tempo. Allerlei nieuwe bedrijven (circulaire woningbouwfabrieken, plantaardige proteïnefabrieken, circulaire bouw- en upcyclehubs) komen op en bestaande bedrijven moeten veranderen. Er zijn veel vragen over wat dit betekent voor de ruimte voor werken en werklocaties in de stad, regio of provincie.

5 november 2021

Neemt de ruimtevraag toe of af? Hoe is dat beeld op korte en lange termijn? Hoe veranderen de wensen en eisen van bedrijven aan hun werklocatie? Welke locaties zijn hot or not? Hoe hiermee om te gaan in het licht van andere functies, zoals woningbouw, die steeds meer ruimte vragen?

Hierover organiseerde adviesbureau Stec Groep een webinar. Via een vraaggesprek met Wijnand van Smaalen (provincie Zuid-Holland, senior strateeg economie) nemen ze u mee in de belangrijkste trends en hun betekenis voor economische sectoren en ruimtegebruik. Er werd ingezoomd op recent onderzoek naar technologische trends en economisch ruimtegebruik voor de provincie Zuid-Holland én de laatste inzichten uit de registratie door de Stec Groep van locatiedynamiek en prognoses.

Kijk het webinar hier terug

Tags: