Webinar Circulair Ondernemen, doen en leren!

2 november 2020

Webinar Circulair Ondernemen, doen en leren!

Ondernemers maken graag tempo, ook circulair. Hoe versnellen zij in de praktijk? Hoe gaan zij om met vragen die nooit eerder zijn gesteld? Hoe zoeken zij een weg tussen het doel en de letter van de wet? Hoe gaan zij om met het verschil tussen afval en grondstof? Waar kan een ondernemer die circulair en duurzaam wil ondernemen terecht? Platform Groene Hart Werkt! nodigt u uit voor het webinar ‘Circulair Ondernemen, doen en leren!’ op donderdag 19 november 15:00-16:30 uur.

In aansprekende presentaties zullen niet alleen een aantal koplopers uit het Groene Hart, maar ook het Het Versnellingshuis Nederland Circulair! en de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid ingaan op bovenstaande vragen en ervaringen delen. Het webinar is dan ook niet alleen bedoeld voor ondernemers. Voor gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en waterschappen is het eveneens de moeite waard. Het webinar maakt zichtbaar waar ondernemers tegenaan lopen bij circulair ondernemen.

Programma

Het programma start om 15:00 uur en ziet er uit als volgt:

 • Jouw onderneming in een circulaire stroomversnelling,
  door Erin Troost – programmamanager Het Versnellingshuis Nederland Circulair!
 • Samen werken aan Circulaire Economie,
  door Andor van Dijk – strategisch adviseur duurzaamheid Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid
 • Mining Groep Samen Circulair,
  door Richard van Kippersluis – algemeen directeur Lek Mining B.V.
 • Circulaire Bedrijfskleding,
  door Marien Groenendijk – eigenaar Groenendijk Bedrijfskleding en Wear2-Go
 • Circulaire watervoorziening Boskoop,
  door Arjen Roelandse – adviseur Acaciawater B.V.
 • Parksharing: lokaal samenwerken, transparantie en delen,
  door Laury Zwart – projectmanager Parksharing bij FLOOW2

De presentatie van het webinar wordt verzorgd door Yolanda Ledoux, programmamanager Platform Groene Hart Werkt!.

Inschrijven

Laat u inspireren en stel uw eigen vraag via de chatfunctie. Heeft u vooraf al een prangende vraag op het gebied van circulair ondernemen? Geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. Platform Groene Hart Werkt! zal dan proberen uw vraag die middag door één van de sprekers te laten beantwoorden.

Aanmelden? Stuur dan uw naam en de naam van de organisatie waarvoor u werkt naar ingrid@pinkbusiness.nl. In de onderwerpregel mag u vermelden ‘Aanmelding webinar Circulair Ondernemen, samen doen en leren!’.

Na uw aanmelding ontvangt u de link naar de livestream van dit webinar. Tijdens het webinar kunt u via de chatfunctie uw vragen of opmerkingen laten weten. Direct in de uitzending probeert zo veel mogelijk in te gaan op uw vragen.

Tags: