Training CIRCO Track: Ontwerp jouw product ook circulair!

Training CIRCO Track: Ontwerp jouw product ook circulair!

Wil jij met jouw organisatie aan de slag met het circulair ontwerpen van jouw product, dienst of businessmodel? Dan is de CIRCO Track iets voor jou! Meld je aan voor de driedaagse training op 14 december 2022, 10 januari en 26 januari 2023.

Deelnemen CIRCO Track december 2022 en januari 2023

De CIRCO Track die in december 2022 en januari 2023 plaatsvindt, zal niet gebonden zijn aan één sector. Dat betekent dus dat er inspirerende dwarsverbanden kunnen ontstaan tussen de verschillende sectoren. Meer weten of aanmelden? Klik hier. Heb je nog een vraag? Mail ons dan op circohubmiddenNL@nmu.nl.

Wat is een CIRCO Track?

Een CIRCO Track is een workshop van drie halve dagen, waarin je leert om je product of dienst circulair te ontwerpen. Onder begeleiding van een kundige trainer, breng je eerst je keten in kaart en ga je daarna op zoek naar circulaire businesskansen binnen jouw keten. Deze bespreek je ook met de andere deelnemers, die jou weer verder kunnen inspireren.

CIRCO Hub Midden Nederland

De CIRCO Hub Midden Nederland organiseert deze workshops voor het bedrijfsleven in de regio Midden-Nederland. De partners van de hub zijn Rabobank Midden-Nederland, Provincie Utrecht, Natuur en Milieufederatie Utrecht, gemeenten Amersfoort en Utrecht en de ROM Utrecht Region.

Tags: