Ken jij (of ben jij) een Utrechtse circulaire Verschilmaker? Laat het ons weten!

Ken jij (of ben jij) een Utrechtse circulaire Verschilmaker? Laat het ons weten!

Voor de Utrechtse editie van De Verschilmakers is de provincie Utrecht op zoek naar circulaire doeners in het Utrechtse bedrijfsleven. Om hen te portretteren, interviewen en in de spotlight te zetten vanaf de week van de circulaire economie. Zodat ze iedereen kunnen inspireren en met praktijkverhalen en concrete handvatten de instrumenten geven om vandaag al de circulaire economie in de praktijk te brengen.

9 november 2021

Gedeputeerde Robert Strijk (provincie Utrecht) en circulair hero Klaske Kruk (Circularities) selecteren uit alle inzendingen de Utrechtse Verschilmakers 2022 voor een uitgebreid portret en reportage. De Verschilmakers worden geïnterviewd voor een uitgebreid profiel in de Verschilmakers en op www.deverschilmakers.nl. En vanaf de week van de circulaire economie (februari 2022) worden ze in de spotlight gezet.

Waarom de Verschilmakers?

Voor ons zijn verschilmakers de professionals die door de circulaire economie toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden werken aan een schone, leefbare wereld. We willen laten zien dat het aanpakken van wereldwijde problemen als klimaatverandering, grondstoffenschaarste en biodiversiteitsverlies niet alleen de taak van wereldleiders, uitvinders of idealisten is, maar dat iedereen in het werk een cruciale bijdrage kan leveren. Daarom zetten we de mensen die dat al doen in de spotlight. Om te laten zien dat het gewoon kan.

Dus ken jij of ben jij een Utrechtse circulaire verschilmaker? Laat het voor 10 december weten via https://www.deverschilmakers.nl/verschilmakers-gezocht.

 

Tags: