Gezocht: ‘shop-in-shop’ ondernemers voor duurzaam warenhuis Utrecht

Gezocht: ‘shop-in-shop’ ondernemers voor duurzaam warenhuis Utrecht

Vanaf deze zomer is de planning dat het pop-up duurzame warenhuis in Utrecht haar deuren opent op een A-locatie in de binnenstad van Utrecht. Gedurende 2,5 jaar biedt dit collectief producten aan die een duurzamer alternatief vormen voor een zo breed mogelijk publiek. Om het aanbod van het warenhuis compleet te maken, zijn wij op zoek naar aanvullende ‘shop-in-shop’ ondernemers (interieur, tweedehandsfashion, kapsalon en massagesalon).

Pop-up duurzaam warenhuis Utrecht

Het pand in het commerciële hart van de stad Utrecht biedt plek aan een groep duurzame shop-in-shop partners die samen een nieuw pop-up concept vorm geven voor ongeveer 2,5 jaar. “We laten de consument kennismaken met een nieuwe totaal-ervaring: een hippe en frisse winkel die dagelijks duurzame keuzes mogelijk maakt vanaf een laagdrempelige prijs. Wij geloven in de kracht van een omni-channel shopbeleving. Naast de fysieke winkelervaring die we bieden op deze unieke locatie (inclusief programmering met meet&greets, workshops, lezingen et cetera), kan de consument ook online bij ons oriënteren en shoppen.”

Waarvoor kan de consument allemaal al terecht in het duurzame warenhuis?

Horeca – Plant Food Café (deveganchef.com)
Textiel, cadeau, beauty, non-food en food van diverse merken – E&co (e-cowarenhuis.nl)
Natuurwijnen – Vleck Wijnen (vleck.nl)
Fair & Sustainable Fashion – Sophie Stone (sophiestone.nl)
Beautysalon – Gewoon Emma (gewoonemma.nl)

Profiel gezochte ondernemers:

In aanvulling op het reeds aanwezige aanbod zijn wij op zoek naar ondernemers die aansluiten bij onze uitstraling; hip en voor een breed publiek.

*Ondernemer duurzaam interieur: idealiter zoeken we een ondernemer die een combinatie van duurzaam nieuw geproduceerd en gerecycled / tweedehands aanbod kan realiseren. Voor het interieurgedeelte kennen we veel leveranciers die graag hun (diverse) aanbod via het warenhuis willen aanbieden, welke we kunnen verbinden met de geïnteresseerde ondernemer.

*Ondernemer tweedehandsfashion: swap-, leen- en upcycled- en/of vintage-concepten kunnen hier zeker deel vanuit maken.

*Ondernemer kapsalon met duurzame werkwijze en aanbod haarproducten.

*Ondernemer massagesalon met duurzame werkwijze eventueel in combinatie met yoga-aanbod.

We hebben ruimtes te huur vanaf ongeveer 25 m2 tot 300 m2. Belangrijk is dat een geïnteresseerde ondernemer bereid is om (zowel financieel als relationeel) voor 2,5 jaar in ons consortium te stappen bestaande uit diverse (start-up en gevestigde) ondernemers. Gelijkwaardig en gezamenlijk gaan we de uitdaging aan om een succes te maken van deze unieke kans. Het duurzame gedachtengoed als drijfveer is uiteraard essentieel! Als zelfstandig eigenaar van een ‘shop-in-shop’ constructie vraagt dit financiële verantwoordelijkheid. Duo-ondernemerschap is een mogelijkheid en ook ondernemers die combinaties van aanbod kunnen vormgeven zijn welkom.

Herken jij je in het profiel? Neem dan voor meer informatie contact op met:
Patrick Beckers – 0630442741 / patrick@e-cowarenhuis.nl

Tags: