Congres Circulaire Economie 20 januari

Op 20 januari 2018 organiseert JCI Utrecht het Congres Circulaire Economie. Het evenement waar je bij moet zijn wanneer je meer wilt weten of de duurzame initiatieven in Nederland, geïnspireerd wil worden of op zoek bent naar praktische handvatten om circulariteit toe te passen in de zakelijk of privé omgeving.

congresHet evenement wordt geopend door een wake-up call van de Fountainheads gevolgd door een debat met circulaire experts. Hierna is er tijd voor diverse workshops alvorens hoogleraar duurzaam innoveren en tevens oud minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer prof. dr. Jacqueline Cramer ons zal toespreken via het hoofdpodium.

Hierna zal de lunch geopend worden door de Burgemeester van Utrecht, mr. Jan van Zanen. Dit is niet zomaar een lunch, we gaan namelijk lunchen “Met je hart.” JCI Utrecht heeft de Stichting Met je Hart omarmt, een stichting die ouderen uit de eenzaamheid wil halen.

Na de lunch gaan diverse Startups de strijd met elkaar aan door te tonen hoe zij met circulariteit omgaan en het verschil maken. Zij krijgen de kans om hun project te pitchen voor de aanwezigen én een vakjury.

Vanaf 17.00 uur is er de ruimte om onder genot van een hapje en een drankje je netwerk uit te breiden tijdens de netwerkborrel. Om 19.00 uur sluit het congres  en hopen wij dat u enorm heeft genoten van een inspirerende dag vol duurzame initiatieven.

Tickets?

Voor tickets en meer informatie over dit congres ga je naar www.circulaire-economie.nu. Tot 20 januari!

Zie ook de flyer:

Tags: