7 Utrechtse verschilmakers bekend

7 Utrechtse verschilmakers bekend

De provincie Utrecht en Circularities lanceerden eind 2021 de Utrechtse ‘Verschilmakerscampagne’. In deze campagne werd gezocht naar Utrechters die écht het verschil maken in de circulaire economie. De winnaars zijn nu bekend!

10 mei 2022

De Verschilmakers is hét magazine voor professionals die een positief verschil willen maken met hun dagelijkse werkzaamheden. Met inspirerende verhalen en praktische tools, tips & trainingen van vakgenoten geeft de Verschilmakers antwoord op vragen als: hoe kan ik daadwerkelijk impact maken met mijn werk en binnen mijn organisatie? Hoe maak ik mijn organisatie toekomstbestendig in mijn dagelijkse werkzaamheden? Hoe kan ik concreet bijdragen aan een duurzame organisatie? Hoe maak ik impact zonder direct van loopbaan te hoeven veranderen?

De provincie Utrecht kent ontzettend veel circulaire verschilmakers en mag zich in de handen knijpen met de bedrijvigheid en het ondernemerschap. Robert Strijk (gedeputeerde provincie Utrecht) en Klaske Kruk (circular hero Circulaties) hebben alle kandidaten uitgebreid besproken om tot een goede mix te komen. Uit de bijna 100(!) aanmeldingen heeft de jury de volgende 7 Verschilmakers geselecteerd:

Op 10 mei is ook magazine ‘de Verschilmakers’ editie Utrecht gelanceerd. Je kunt het hele magazine hieronder lezen of downloaden.

Download hier het magazine

Verschilmakers+Magazine+Utrechtse+bedrijven