10 juni 2021: De Digitale Beursvloer in Utrecht, dit keer digitaal

10 juni 2021: De Digitale Beursvloer in Utrecht, dit keer digitaal

Al jaren een vaste waarde in Utrecht: de Beursvloer! Op dit lokale netwerkevenement ontmoeten bedrijven, maatschappelijke organisaties, zzp’ers, initiatieven en de Gemeente elkaar om in een informele setting waardevolle matches te maken. Aanbiedende en vragende partijen worden met elkaar in contact gebracht zodat zij kennis, diensten en goederen in de meest brede zin van het woord kunnen uitwisselen. Wat de één over heeft (en wil aanbieden), is voor de ander zeer gewenst. De Beursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan!

Voor matches geldt: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen.

Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt.

Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) ’tegenprestatie’: bied jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Vraag en aanbod

  • Kinderboerderij zoekt kippenhok! Welk bedrijf helpt om deze te bouwen? Of misschien kun je wel bij iets anders helpen!
  • Laptop zoek zinvolle bestemming. Een Utrechts bedrijf doneert een aantal laptops voor Utrechtse organisaties. Misschien kun jij de match met dit bedrijf wel zijn.
  • Sportclub zoekt juridisch advies. Welke adviseur vindt het leuk om zijn of haar kennis in te zetten en helpt daarmee een Utrechtse club! Of misschien kun je wel op een andere manier jouw kennis voor een goed doel inzetten!

Geïnspireerd geraakt?! Maak jouw match tijdens de Beursvloer 2021

Meld je aan als bedrijf:

Klik hier

Of als organisatie:

Klik hier