Elk jaar circulairder inkopen

Elk jaar circulairder inkopen

De Cirkelstad-uitgave Elk jaar 10% circulairder inkopen… hoe dan? Tien tips van het front deelt kennis uit expertdebatten en geeft concrete tips voor circulair aanbesteden.

Elk jaar een stukje circulairder inkopen. Elk jaar 10% meer, om in tien jaar tijd op 100% uit te komen. Hoe doe je dat? Om op gang te komen en de strategie te bepalen die het beste bij je eigen organisatie past, biedt deze publicatie tien tips voor circulair aanbesteden. Tien tips van het front, van circulair aannemer- en opdrachtgeverschap.

 

De tips zijn gebaseerd op de geleerde lessen van ervaringsdeskundigen in de circulaire en inclusieve bouwpraktijk, opgehaald tijdens de Cirkelstad Circulaire Markt in Den Haag op 7 november 2018. Centrale vraag bij deze bijeenkomst was bijvoorbeeld wat er nodig is in dit complexe veld om circulariteit structureel een plek te geven in aanbestedingstrajecten. En hoe circulair inkopen elk jaar inderdaad met 10% kan groeien. Een mooie kans om geleerde lessen op te halen en om ervaringen en aanbevelingen te delen.

 

Ga naar Elk jaar 10% circulairder inkopen…hoe dan?

CR19_006 Elk jaar 10 procent circulairder inkopen Tags: