Circulaire gebiedsontwikkeling, wat en hoe?

Circulaire gebiedsontwikkeling, wat en hoe?

Diverse experts beantwoordden deze vragen aan de hand van praktijkvoorbeelden tijdens debatavond Circular Economy Lab 21.  

Wat is circulaire gebiedsontwikkeling, wat is de meerwaarde ervan en hoe kunnen we het breder toepassen? Tijdens het 21e Circular Economy Lab deelden verschillende experts eigen ervaringen, kennis en voorbeelden. Een impressie van de avond is te lezen in Circulaire gebiedsontwikkeling, wat en hoe? Of bekijk het beeldmateriaal en filmopname op de website van organisator Utrecht Sustainability Institute (USI).

Betrokken experts

Moderator Jacqueline Cramer (USI) met gastsprekers: Charlotte Ernst (Hof van Cartesius, Buurman Utrecht), Gabriëlle Muris (Werkspoorkwartier), Kevin Rijke (Industriepark Kleefse Waard), Peter Dortwegt (Buiksloterham), Onno Dwars (Cartesiusdriehoek), Marco Broekman (Merwede/Beurskwartier), Martine de Vaan (Moreelse).

Het Circular Economy Lab over circulaire gebiedsontwikkeling werd georganiseerd door regionale kennis- en innovatiemakelaar USI in samenspraak met Provincie Utrecht en Alliantie Cirkelregio Utrecht, een netwerk van organisaties om de circulaire economie in de regio Utrecht te versterken.

 

Ga naar Circulaire gebiedsontwikkeling, wat en hoe?

 

Wat zijn Circular Economy Labs?

Circular Economy Labs zijn debatavonden waar betrokken partijen knelpunten bespreken binnen een sector of productketen. Zo komen ze gezamenlijk tot oplossingen om de circulaire economie mogelijk te maken en de transitie te versnellen. Ontdek ook de andere Circular Economy Labs op de website van USI.

Tags: