Menu
Duurzame workshop op het groene plein van Utrecht Region Get Connected Jaarcongres

Duurzame workshop op het groene plein van Utrecht Region Get Connected Jaarcongres

Op 10 oktober 2019 vindt opnieuws het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres plaats! De Economic Board Utrecht organiseert dit jaarlijks voor en met de belangrijkste spelers van de overheden en bedrijfsleven uit de regio. Het jaarcongres is verdeeld over vijf pleinen:

De Alliantie Cirkelregio Utrecht is natuurlijk het meest ge√Įnteresseerd in het groen plein, waar vele circulaire onderwerpen de revue passeren. Zo wordt legt Ralf van Tongeren hoe je het beste circulair je huis kunt isoleren in zijn sessie, die wij samen met hem hebben opgezet. Ook leren we alles over hoe het kantoor van het UWV een grondstoffendepot werd, door een aantal slimme circulaire ingrepen. Er wordt ook een oproep geplaatst naar maaisel, om te gebruiken in een biovergister.

Kortom een hoop te zien op het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres op 10 oktober 2019, in en rond het Galgenwaard stadion van FC Utrecht.


Video's