Menu
Activiteiten

Activiteiten

Bijeenkomsten

De afgelopen periode zijn een aantal bijeenkomsten georganiseerd met circulaire koplopers/marktpartijen. Leest u hier de vruchtbare uitkomsten van de afgelopen bijeenkomsten. Houdt u de agenda in de gaten voor aankomende bijeenkomsten!

4 juli 2017: Maak je (ver)bouwproject circulair

Na het succes van de eerste Community of Practice Circulair (ver)bouwen startte MVO Nederland op 4 juli een tweede ronde, samen met U10 en de Alliantie Cirkelregio Utrecht.

De CoP Circulair (ver)bouwen is bedoeld voor opdrachtgevers met een bouwopgave die zij zo circulair mogelijk willen aanpakken. In vier sessies van een dag word je op weg geholpen met kennis, kunde en ervaring. Onder andere over bouwmaterialen en principes, het (keten)samenwerkingsproces, financieringsvraagstukken en businessmodellen. Een netwerk van externe experts brengt elke dag de gewenste kennis en praktijkervaring in.

Zie voor meer informatie de website van MVO Nederland. Of bekijk het filmpje:

12 oktober 2017: EBU-jaarcongres Get Connected

Twee keer per jaar organiseert het EBU een netwerkbijeenkomst Get Connected.  Wilt u bij een bijeenkomsten aanwezig zijn, u kunt zich hier aanmelden als geïnteresseerde. Men geeft ook het magazine Get Connected uit en een nieuwsbrief, met relevante update informatie.

Lopende projecten

Video's